Menyer Mina sidor
Värva en vän
Här levererar vi
Familjekasse EKO

Älskad av hela familjen

Vår familjekasse är perfekt för alla barnfamiljer. Den innehåller god varierande och näringsrik husmanskost med färska råvaror och mycket kärlek. Våra menyer innehåller både klassiker och moderna favoriter. Minst 70 % av varorna ekologiska.

Bjud in barnen i köket

I vår Familjekasse Eko är minst 70 % av varorna ekologiska, men ambitionen är att så hög andel av produkterna som möjligt ska vara ekologiska. Vilka varor det är varierar från vecka till vecka, baserat på säsong och utbud.

Men vissa ekologiska varor anstränger vi oss extra mycket för att alltid kunna skicka. Det gäller mejerivaror, potatis, linser, pasta, bönor, couscous, bulgur, krossade tomater och grönsaker.

I händelse av varubrist kan det hända att vi skickar konventionella produkter någon enstaka gång för att kassens innehåll ska bli komplett. Kött och kyckling är alltid svenskt. Även dessa är ekologiska i mån av tillgång, men dessa är svårare att garantera då det tyvärr finns få leverantörer. Fisk är alltid färsk från Valje Rökeri.

familj_440x178

Exempel på matkasse

Måndag: Sesampanerad torsk med rödkål

Tisdag: Nötfärsgryta med citron & vitlök

Onsdag: Pumpasoppa med getostkräm & rödlöksmarmelad

Torsdag: Örtrubbad kycklingfilé med rotsaksgratäng

Kassens innehåll:

Aubergine, Chili, Citron, Créme fraiche, Fetaost, Fisk, Gul lök, Jordärtskocka, Kikärtor, Kycklingfilé, Lime, Matgrädde, Mjölk, Morötter, Nötfärs, Potatis, Pumpa, Ris, Rödkål, Rödlök, Solovitlök,Tagliatelle, Tomat.

Pris

4 middagar 4 personer 949 kr

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro