Menyer Mina sidor
Värva en vän
Här levererar vi
Kockens förberedda låda

Spara tid och energi!

I den bästa av världar hade det alltid funnits tid och ork att laga härliga middagar efter arbetsdagens slut. Men riktigt så ser det inte alltid ut. Det är deadlines på kontoret, barn som ska skjutsas, kläder som ska tvättas. Vardagspusslet, du vet. Med Kockens förberedda låda kan du lägga mindre tid i köket, och få mer tid över till allt annat.

Snabbt, enkelt och gott

I Kockens förberedda låda hittar du färdiggjorda såser, soppor, grytor, grönsaker, smaksättare, kolhydrater som ris, potatis, pasta och allt annat som behövs för en näringsrik middag.

Det enda som skiljer din middag från en vanlig kvalitetsmåltid är tiden du behöver lägga på matlagning innan du och dina nära kan sätta er till bords. Du behöver nämligen bara värma det som är förberett, tillaga de råa ingredienserna, skära upp en god sallad – och vips så är middagen är klar!

Upplagt för goda middagar

Varje vecka med Kockens förberedda låda får du fyra menyer. Våra kockar sätter stort värde på att förbereda ett varierat utbud av både klassiska rätter och moderna favoriter. Varje rätt är komponerad för att ge dig så mycket som möjligt, både när det kommer till smak och näring.

Maten tillagas alltid från grunden, utan halvfabrikat och tillsatser. Ett fåtal av de smaksättare vi använder, som fisksås och chilisås, kan dock innehålla en liten mängd konserveringsmedel. Lådans huvudråvaror, kött, fisk och kyckling, är alltid färska och närproducerade.

God mat och fina råvaror är inget vi kompromissar med.

 

Exempel på matkasse

Måltid 1: Laxpytt med saffranskräm & picklad blomkål

Måltid 2: Mustig köttgryta med kokt potatis

Måltid 3: Kycklingkorv med krämig tortellini & pesto

Måltid 4: Färs och grönsaksragu serverat med ris

Kassens innehåll:
Böngroddar, Gul paprika, Gurka, Jasminris, Kycklingkorv, Köttfärsragu, Köttgryta, Lax, Morötter, Pesto, Picklad blomkål, Potatis, Romansallad, Rotselleri, Ruccola, Saffranskräm, Tomat, Tomatsås, Tortelloni.

Pris

4 middagar 2 personer – 969 kr
4 middagar 4 personer – 1249 kr
4 middagar 6 personer – 1799 kr

 

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro