Värva en vän
Här levererar vi
Matkassen med långsamma kolhydrater

Lågkolhydrat-kasse

Lågkolhydrat-kassen är perfekt för dig som mår bra av att fylla på energidepåerna med kolhydrater. Vi fyller den med grova och långsamma kolhydrater – en bra grund för en tillvaro som är både sund och god! Självklart finns låghydrat-kassen också fri från laktos och gluten.

God mat som gör gott

Lågkolhydrat-kassen från Mat & Ro är framtagen för dig som vill hitta en bra balans mellan livets goda och det bästa för din kropp. Här hittar du mat och recept som innehåller kolhydrater, men i lagom mängd och i rätt form. Det är nämligen skillnad på kolhydrater och kolhydrater. Snabba kolhydrater som godis, läsk, bakverk, chips och vitt bröd lämnar vi därhän och fokuserar enbart på grövre, långsamma kolhydrater.

En kost full av fördelar

Långsamma kolhydrater finns i råvaror som sötpotatis och fullkornspasta. Förutom att det är väldigt gott, finns det flera andra fördelar med att äta en kost baserad på långsamma kolhydrater. De gör till exempel att ditt blodsocker håller sig på en stabil nivå, ökar din mättnadskänsla, och att du efter ett tag kan komma att uppleva ett minskad sockersug.

Det låter inte så tokigt, eller hur?

pork_stew_LK-kassen

Exempel på matkasse

Måndag: Bönsoppa med choritzo

Tisdag: Fiskgratäng med räkor och dill

Onsdag: Kalvfärsbiffar med dijon-crème och rostade grönsaker

Torsdag: Kycklingpasta med pesto

Fredag: Fläskgryta med plommon

Kassens innehåll:
Grädde, Solovitlök, Purjolök, Katrinplommon, Fullkornsris, Persilja, Vita böner, Dill, Ost, Rödlök, Bacon, Tomater, Bulgur, Paprika, Pasta, Zucchini, Oliver, Auberginne, Pesto, Sallad, Crème fraiche, Kyckling, Fläskkött, Fisk, Chorizo, Räkor, Kalvfärs, Mjölk, Gul lök, Äpple

Pris

5 middagar 2 personer 719 kr
5 middagar 4 personer 919 kr
5 middagar 6 personer 1429 kr

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro