Värva en vän
Här levererar vi

Juluppehåll vecka 52 och vecka 1.

Här levererar vi

Beställ en matkasse till Simrishamn med Mat & Ro.

Mat & Ro är din smakfulla vän som levererar matkassar direkt till din dörr i Simrishamn. Vi har ett stort urval av matkassar som gör det enkelt att hitta just din favorit. Välj bl.a. mellan Familjekassen, Barnens bästa kasse, LCHF-kassse, lågkolhydrat-kasse eller varför inte en ekologisk kasse.

I Simrishamn bor det 6527 personer och Mat & Ro kan leverera till var och en inom postnummer-området 272XX. Vi levererar matkassar över hela Simrishamns areal om 449,06 hektar. Simrishamn ingår i Simrishamns kommun och riktnumret är 0414. Besök gärna www.simrishamn.se/ för att läsa mer om orten.

Mat & Ro köper råvaror från ex Bondens Skafferi, Ekne Gård, Holms Kött&Chark, Valje Rökeri, Conditori Duvander och Bergendahls Food.

Karta över Simrishamn

Kundomdömen!

God mat ger nöjda kunder

"Till vår förvåning visade sig maten i detta alternativ vara godare. Och inte bara lite godare, mycket godare! /Sagt om Kockens förberedda kasse"

"Länge sedan vi har ätit så mycket god och varierad mat som vi gjorde förra veckan. Det har verkligen varit ett lyckokast att få en matkasse från er."

"Var ganska skeptisk till receptet från början. Var tveksam till innehållet av apelsin men det var fantastiskt gott!!"

"Har nu lagat alla fem rätterna för denna veckan, är första veckan vi provar på Mat & Ro. Vi är såååå nöjda!!!"

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro