Värva en vän
Här levererar vi
Här levererar vi

Beställ en matkasse till Simrishamn med Mat & Ro.

Mat & Ro är din smakfulla vän som levererar matkassar direkt till din dörr i Simrishamn. Vi har ett stort urval av matkassar som gör det enkelt att hitta just din favorit. Välj bl.a. mellan Familjekassen, Barnens bästa kasse, LCHF-kassse, lågkolhydrat-kasse eller varför inte en ekologisk kasse.

I Simrishamn bor det 6527 personer och Mat & Ro kan leverera till var och en inom postnummer-området 272XX. Vi levererar matkassar över hela Simrishamns areal om 449,06 hektar. Simrishamn ingår i Simrishamns kommun och riktnumret är 0414. Besök gärna www.simrishamn.se/ för att läsa mer om orten.

Mat & Ro köper råvaror från ex Bondens Skafferi, Ekne Gård, Holms Kött&Chark, Valje Rökeri, Conditori Duvander och Bergendahls Food.

Karta över Simrishamn

Kundomdömen!

God mat ger nöjda kunder

"Senapssåsen som var till rotmosen och kotletterna är nya favoriten här hemma nu, både bland vuxna och barn! Tack för goda recept och fin mat!"

"Ännu en vecka med fantastik mat! Vilka underbara råvaror och lättlagade recept som trots det är fantasifulla och kreativa! Vi är mycket nöjda efter denna veckan också! Tack för att ni finns! Ps. Den varmrökta laxen med fiskarens egengjorda sås var gudomlig!"

"Till vår förvåning visade sig maten i detta alternativ vara godare. Och inte bara lite godare, mycket godare! /Sagt om Kockens förberedda kasse"

"Var ganska skeptisk till receptet från början. Var tveksam till innehållet av apelsin men det var fantastiskt gott!!"

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro