Menyer Mina sidor
Värva en vän
Här levererar vi
Smidigt och enkelt

Så funkar matkassar från Mat & Ro

I grund får ni på söndag/måndag hem en välfylld matkasse till er dörr, eller finns klar för avhämtning på någon av våra utlämningsställen. I matkassen finns recept och ingredienser för middagar åt hela familjen. Alla recept är skapade och provlagade av våra meriterade kockar. Recepten är enkla att följa och tar mellan 20 och 40 minuter att laga.

Vilka basvaror behöver ni?

Vi räknar med att ni har ett basförråd med salt, peppar, torkade kryddor, buljonger, senap, chilisås, honung, tomatpuré, mjöl, maizena, skorpmjöl, olja, vinäger och smör hemma, så att vi inte behöver bygga upp ett onödigt lager i ert kök. Vi meddelar er veckan innan vilka basråvaror som ni behöver hemma. Bulgur och ris skickar vi inte varje gång eftersom förpackningarna räcker flera middagar.

Hur får ni maten?

Matkassen från Mat & Ro levereras hem till er dörr i en obruten kylkedja i samarbete med Jetpak, Citybudet och Gordon Delivery. Om ni inte är hemma sätter vi matkassen på trappan eller annan överenskommen plats. Du kan också välja att hämta din kasse själv på ett av våra avhämtningsställen. Läs mer om våra avhämtningsställen under fliken vanliga frågor.

Vart levererar vi?

Idag har vi möjlighet att leverera matkassar till de flesta adresser i södra Sverige (fr o m Uppsala och söderut). Välkommen att boka en hemleverans, så återkommer vi med en bekräftelse på om vi klarar att leverera till er. Tveka inte och hör av dig till oss med förfrågan om vi skulle sakna just ditt område. Alla leveranser är väl planerade för att undvika onödiga utsläpp. Vi tänker på miljön och försöker göra så litet fotavtryck på jorden som möjligt.

 

Hej i vardagen

Vårt koncept bygger på att planera, handla och köra hem maten till våra kunder. Råvarorna kommer från lokala odlare och producenter – du får färsk fisk, färskt kött, färsk kyckling och massor av nyttiga grönsaker och rotfrukter. Vi varierar måltiderna i våra matkassar så att även vardagsmaten blir lustfylld och spännande. Recepten är lätta att följa och tar ungefär en halvtimme att laga.

1
Välj matkasse
2
Färsk mat levereras hem
3
Recept varje dag
4
Bli kock
5
Njut av den goda maten
6
Och spara
tid
Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro