Menyer Mina sidor
Värva en vän
Här levererar vi
Matkassen med långsamma kolhydrater

Wellnesskassen

Wellnesskassen är perfekt för dig som mår bra av att fylla på energidepåerna med kolhydrater. Vi fyller den med grova och långsamma kolhydrater – en bra grund för en tillvaro som är både sund och god! Självklart kan du få kassen både som glutenfri och laktosfri.

God mat som gör gott

Wellnesskassen från Mat & Ro är framtagen för dig som vill hitta en bra balans mellan livets goda och det bästa för din kropp. Här hittar du mat och recept som innehåller kolhydrater, men i lagom mängd och i rätt form. Det är nämligen skillnad på kolhydrater och kolhydrater. Snabba kolhydrater som godis, läsk, bakverk, chips och vitt bröd lämnar vi därhän och fokuserar enbart på grövre, långsamma kolhydrater.

En kost full av fördelar

Långsamma kolhydrater finns i råvaror som sötpotatis och fullkornspasta. Förutom att det är väldigt gott, finns det flera andra fördelar med att äta en kost baserad på långsamma kolhydrater. De gör till exempel att ditt blodsocker håller sig på en stabil nivå, ökar din mättnadskänsla, och att du efter ett tag kan komma att uppleva ett minskad sockersug.

Det låter inte så tokigt, eller hur?

pork_stew_LK-kassen

Exempel på matkasse

Måndag: Fiskburgare med grönsakssalsa

Tisdag: Apelsinkyckling

Onsdag: Nötfärsbiffar med zucchini och fetaost

Torsdag: Fläskytterfilé med örtdressing

Fredag: Balsamicokyckling

Kassens innehåll:
Apelsin, Basilika, Blomkål, Broccoli, Cocktailtomater , Fetaost, Fiskfärs, Fläskytterfilé, Gul lök, Kokt matvete, Kycklinghalvor , Kycklinglårfilé, Lime, Matgrädde, Morötter, Nötfärs, Palsternacka, Persilja, Rödlök, Solovitlök, Sötpotatis, Zucchini

Pris

5 middagar 2 personer – 939 kr
5 middagar 4 personer – 1199 kr
5 middagar 6 personer – 1699 kr

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro