Menyer Mina sidor
Värva en vän
Här levererar vi
Gott & Nyttigt

Näringsriktiga måltider

Vi tänker på din hälsa

Varje måltid får den kärlek och omtanke som den förtjänar med en bra balans mellan kolhydrater, fett och protein. Vi använder en stor variation av råvaror för att din kropp ska få alla näringsämnen den behöver.

Du får de finaste färskvarorna bygden har att erbjuda för säsongen, som ex fisk, frukt, grönsaker och rotfrukter. Vi använder inga konstgjorda sötningsmedel, bara rena naturliga råvaror.

Får i dig lagom av allt

Vi arbetar efter de svenska näringsrekommendationerna och försöker alltid tänka efter Tallriksmodellen. En stor del av tallriken fylls med kolhydrater som ex potatis, ris, pasta, bulgur eller bröd som ger bränsle till kroppen.

En lika stor del fylls med grönsaker, rotfrukter och frukt som ger kroppen fibrer, vitaminer och mineraler. På den tredje och minsta delen lägger vi kött, fisk, ägg, bönor och linser som ger kroppen all nödvändig protein. Äter du enligt Tallriksmodellen får du lagom av allt, du håller dig mätt längre och klarar dagen bättre.

Sunda matvanor läggs tidigt i livet

Har du tänkt på en sak? Som förälder är du en otroligt viktig förebild för ditt barn. Tänk vilka fantastiska möjligheter du har att påverka ditt barns matvanor genom att äta bra och näringsrik mat. Våra varierande och väl sammansatta matkassar ger dig all hjälp du behöver.

Barnen lär sig sunda matvanor redan från början och får dessutom prova massor av spännande smaker som vidgar deras vyer och lär dem att upptäcka nya maträtter.

Vital – med hälsan i fokus

Vital arbetar med Hälsoutveckling ur ett hållbart perspektiv. En av många viktiga faktorer som påverkar din hälsa och ditt välbefinnande är den mat du dagligen väljer att äta.

Oftast är det tiden kombinerat med inspiration och kunskap som begränsar oss att välja bra, näringsriktig och väl sammansatt mat. Av den anledningen har Vital tillsammans med Mat & Ro kombinerat vår kunskap och erbjuder dig en matkasse som garanterar dig välsmakande och hälsobringande mat. Allt för din hälsa i fokus!

Kundomdömen!

God mat ger nöjda kunder

"Till vår förvåning visade sig maten i detta alternativ vara godare. Och inte bara lite godare, mycket godare! /Sagt om Kockens förberedda kasse"

"Senapssåsen som var till rotmosen och kotletterna är nya favoriten här hemma nu, både bland vuxna och barn! Tack för goda recept och fin mat!"

"Super tack för det och all den andra goda maten, jag är så glad för att ni finns! Har aldrig varit bra på mat, men detta gör det så mycket lättare!"

"Är glad o lycklig över att denna tjänsten finns och att jag slipper snurra runt min egen fot på ICA utan att komma på något annat än grillad kyckling till middag."