Menyer Mina sidor
Värva en vän
Här levererar vi
Helt enkelt!

En matkasse till din dörr...

Barn ska hämtas och barn ska lämnas. Gräsmattan ska klippas och huset ska städas. Och mitt i allt detta ska man tänka på maten. Ibland önskar man att det stod en matkasse vid dörren när man kommer hem.

Vår affärsidé – mer hållbar matkärlek åt folket

Det var så idén om Mat & Ro föddes. Vi ville göra vardagen lite enklare och roligare. Många människor vill laga god mat från grunden men har inte tid eller lust att handla. Vårt koncept bygger på att planera, handla och köra hem maten till våra kunder.

Råvarorna kommer i huvudsak från lokala odlare, grossister och producenter – du får färsk fisk, färskt kött, färsk kyckling och massor av nyttiga grönsaker och rotfrukter. Vi varierar måltiderna i våra matkassar så att även vardagsmaten blir lustfylld och spännande. Recepten är lätta att följa och tar ungefär en halvtimme att laga.

Enkel god husmanskost

Alla recept i matkassarna skapas och provlagas av våra egna kockar. Vi har alla lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi värnar om den enkla goda husmanskosten, som får magen att le och hjärtat att slå ett extra slag.

I våra kassar hittar ni t ex inga burägg, då vi har tagit ställning för hönornas välmående samt köper vi nu även in klimatcertifierad kyckling från Bjärefågel . Vi lyssnar på det som våra konsumenter efterfrågar!

 

Mat & Ro i Kristianstad Aktiebolag

Org.nr: 556778-6131

Industrigatan 108
291 36 Kristianstad

 

 

 

 

Kundomdömen!

God mat ger nöjda kunder

"Till vår förvåning visade sig maten i detta alternativ vara godare. Och inte bara lite godare, mycket godare! /Sagt om Kockens förberedda kasse"

"Vill bara berätta att jobbarkompisarna är avundsjuka på mina lunchlådor!"

"Super tack för det och all den andra goda maten, jag är så glad för att ni finns! Har aldrig varit bra på mat, men detta gör det så mycket lättare!"

"Länge sedan vi har ätit så mycket god och varierad mat som vi gjorde förra veckan. Det har verkligen varit ett lyckokast att få en matkasse från er."

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro