Menyer Mina sidor
Värva en vän
Här levererar vi

Beställ årets julbord från Mat & Ro, hem till dörren! Klicka här. OBS! Vi har juluppehåll vecka 53 och vecka 1!

Helt enkelt!

En matkasse till din dörr...

Barn ska hämtas och barn ska lämnas. Gräsmattan ska klippas och huset ska städas. Och mitt i allt detta ska man tänka på maten. Ibland önskar man att det stod en matkasse vid dörren när man kommer hem.

Lätta recept!

Det var så idén om Mat & Ro föddes. Vi ville göra vardagen lite enklare och roligare. Många människor vill laga god mat från grunden men har inte tid eller lust att handla. Vårt koncept bygger på att planera, handla och köra hem maten till våra kunder.

Råvarorna kommer från lokala odlare och producenter – du får färsk fisk, färskt kött, färsk kyckling och massor av nyttiga grönsaker och rotfrukter. Vi varierar måltiderna i våra matkassar så att även vardagsmaten blir lustfylld och spännande. Recepten är lätta att följa och tar ungefär en halvtimme att laga.

Enkel god husmanskost

Alla recept i matkassarna skapas och provlagas av våra egna kockar. Vi har alla lång erfarenhet inom restaurangbranschen. Vi värnar om den enkla goda husmanskosten, som får magen att le och hjärtat att slå ett extra slag.

I våra kassar hittar ni inga burägg då vi har tagit ställning för hönornas välmående samtidigt som vi lyssnar på det som våra konsumenter efterfrågar.

Kundomdömen!

God mat ger nöjda kunder

"Ugnsbakad sej blev en riktig höjdare hemma hos oss oxå!!! Kul att få lära sig att laga fisk och som dessutom då smakar gott!!!"

"Har nu lagat alla fem rätterna för denna veckan, är första veckan vi provar på Mat & Ro. Vi är såååå nöjda!!!"

"Till vår förvåning visade sig maten i detta alternativ vara godare. Och inte bara lite godare, mycket godare! /Sagt om Kockens förberedda kasse"

"Länge sedan vi har ätit så mycket god och varierad mat som vi gjorde förra veckan. Det har verkligen varit ett lyckokast att få en matkasse från er."

Facebook
Senaste nytt från Mat & Ro